Olemme pyrkineet siihen että töihin on meidän mukava tulla ja asiakkaat kokisivat olonsa kotoisaksi ja tervetulleeksi ilman rajoja ja syrjintää. Liikkeessä ei saa olla liikaa melua eikä kiireen tuntua. Rakastamme työtämme. Tervetuloa nauttimaan siitä!

 
Marjo
 

Olen syntynyt yrittäjäksi ja kauneuden sekatyöläiseksi. Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni kauneuden ammattilaisena sekä yrittäjänä. Mielestäni aina voi oppia jotain uutta. Olen tarkan työn tekijä, joka osaa kuunnella asiakkaan toiveita ja pyrin tekemään asiakkaalle hiusten laitosta helppoa kotonakin.

Minulta saat toimivan kokonaisuuden arkeen ja juhlaan. Oli kyse morsiammesta tai ensimmäisestä kerrasta kampaajalla - olet erittäin tervetullut! I can also serve you in English. 

Parturi-Kampaaja

Meikkitaiteilija

Hiustenpidennykset

Liikkeen omistaja

Taina 

 

Olen kahden ihanan lapsen äiti. Siitä huolimatta olen ehtinyt työskennellä yrittäjänä  Pirkanmaalla viimeiset 11 vuotta. Hiusalan kilpailuja ja koulutustaustaa on takana useammalta vuodelta. Olen iloinen ja sosiaalinen toiminnan nainen, joka ei työtä pelkää. Minulle on tärkeää asiakkaan tyytyväisyys ja se että voi kehittää omaa ammattitaitoaan.  Työskentelyni paras palkinto on iloinen asiakas, joka "herää henkiin" uuden lookin myötä.

Persoonalliset värjäykset ovat erikoisosaamistani. Uskalla pyytää mitä vain, täältä löytyy ratkaisu!

Parturi-Kampaaja

Hiustenpidennykset

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon